Tons of Rock lanserer NFT-kolleksjon ⋆ Kontekst
Notis

Tons of Rock lanserer NFT-kolleksjon

Tons of Rock venter 80 000 festivaldeltakere til årets festival, og tilbyr i år som Norges første festival eksklusive NFT-er til sitt publikum.

NFT-lanseringen vil bestå av digitalt og fysisk merch, 30 VIP-billetter, 10 festivalbilletter til neste års festival samt en eksklusiv musikkvideo-NFT.

I følge en pressemelding vil slippet skje på tonsofrockNFT.com og hvilket innhold kjøperen av NFT-en får, blir avslørt under festivalen.

Uansett hvilken NFT du får, sikrer du deg en bit av Tons of Rock-historie lagret som en NFT (non-fungible token) på den miljøvennlige blokkjeden Avalanche.

Få eksklusiv merch og tilgang på årets festival

Tons of Rocks NFT-kolleksjon er mer enn bare digitale samlerobjekter. På årets festival vil alle som drar innom NFT-galleriet til enter på festivalområdet kunne hente en av følgende ved fremvisning av en Tons of Rock-NFT.

NFT av Tons of Rock musikkvideo
100x Tons of Rock T-skjorte
30x VIP-tilgang til årets festival
10x festivalpass til neste års festival

Fremtidige fordeler

Tons of Rock utvikler en ny digital fanklubb sammen med sine lojale fans, som slippe nytt og eksklusivt innhold til eiere av NFT-ene og invitere på eksklusive releasekonserter med mer.

Det norske selskapet Enter har utviklet NFT-markedsplassen for festivalen Tons of Rock. Foto:Tons of Rock

Hva er en NFT:

NFT-er, eller non-fungible tokens, er digitale eierskapsbeviser. I mer tekniske termer er de unike biter med informasjon lagret på blokkjeden, som representerer digitale samlerobjekter, for eksempel kunstverk eller audio. Blokkjeden lagrer NFT-transaksjoner på et stort antall datamaskiner og de er derfor sikre (ingen transaksjoner lagret på en blokkjede kan forandres).

Samlerobjektene kan kopieres og deles, men eierskap til originalverket forblir hos eieren av NFT-en og kan bekreftes med blokkjede-teknologi