Personvern ⋆ Kontekst

Personvernpolicy

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Kontekst samler inn og bruker personopplysninger på nettstedet musikkultur.no.

Ansvarlig for dette nettstedet er:

Kontekst v/Creo – forbundet for kunst og kultur
Postboks 9007, Grønland
0133 Oslo

Creos daglige leder er ansvarlig for all behandling av personopplysninger.

Informasjonskapsler

Ved å benytte nettstedet samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler (cookies) i din nettleser.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Nettstedet bruker ulike informasjonskapsler for å måle trafikk og lage statistikk og analyse for å kunne tilpasse redaksjonelt innhold og annonser.

Det finnes forskjellig typer informasjonskapsler:

Tidsbaserte informasjonskapsler:

Sesjonslagring: Inneholder bare data fra ditt nåværende besøk. Når du for eksempel stenger alle åpne nettleservinduer eller slår din enhet helt av, vil sesjonsbaserte data slettes automatisk.

Vedvarende lagring: Denne informasjonen forblir lagret i en bestemt tidsperiode avhengig av formålet, og kan være i morgen, neste uke, eller neste år. Slike informasjonskapsler kan du selv slette manuelt i nettleseren (se under).

Domenebaserte informasjonskapsler:

Førstepart: Plasseres av den som driver nettstedet. Dette er informasjonskapsler vi benytter for at at nettstedet skal fungere og for at du som bruker skal få en best mulig opplevelse.

Tredjepart: Settes av andre enn den som driver nettstedet. Dette kan for eksempel være annonsører som ønsker å måle effekten av annonser. Disse informasjonskapslene er underlagt personvernreglene for den enkelte tjenesteleverandøren.

Våre informasjonskapsler

Redaksjonelle:

Vi samler inn opplysninger for å kunne gi deg mer brukervennlige tjenester. Slike data er for eksempel brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du bruker våre nettsider og hvilken nettleser du har.

Alle opplysninger blir samlet inn og lagret i aggregert form, det vil si at vi ikke kan spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

Vi benytter enten alle eller noen av følgende informasjonskapsler for innhold:

> Google Analytics – trafikkmåling og statistikk

> ScoreCard Research Beacon – mediebransjens offisielle trafikkmåling

> Facebook for Developers – verktøy for deling av Facebook-sider på nettstedet

> Twitter Button – verktøy for å dele nettstedets innhold direkte på Twitter

> Twitter Syndication – verktøy for å dele nettstedets innhold direkte på Twitter

Sosiale medier

Nettstedet benytter Facebooks og Twitters egne delingsfunksjon knyttet til enkeltartikler for å gjøre det enkelt for deg å dele artikler på sosiale medier. Nettstedet lagrer ikke noen informasjon om den enkelte brukers profil og aktiviteter på Facebook og/eller Twitter.

Nyhetsbrev

Hvis du abonnerer på et av våre nyhetsbrev, lagrer vi din epostadresse for selve utsendelsen og ditt bruksmønster for statistiske formål og for å kunne tilpasse innhold i nyhetsbrevene. Informasjonen lagres i programmet MailChimp som vi benytter til å sende ut nyhetsbrev.

All informasjon slettes når du sier opp abonnementet, eller når din epostadresse ikke lenger er aktiv.

Redaksjonell omtale

Den enkeltes rett til å kreve endring eller sletting av personopplysninger gjelder ikke dersom opplysningene er en del av journalistisk materiale.

Musikkultur jobber i henhold til norske mediers retningslinjer i Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten. Ønsker du å endre eller slette opplysninger om deg selv i en redaksjonell sak, må du kontakte ansvarlig redaktør. Det er bare ansvarlig redaktør som kan godkjenne endringer og da utfra en presseetisk vurdering.

Hvis en slik anmodning ikke blir tatt til følge av ansvarlig redaktør, har du anledning til å klage til Pressens Faglige Utvalg (PFU).

Personvern Creo

Kontekst er en del av Creo – forbundet for kunst og kultur, og er som sådan i tillegg bundet til Creos personvernpolicy. Du kan lese denne på Creos nettsider

Sist oppdatert: 18.11.2021