Tono slipper ny podkast ⋆ Kontekst
Notis

Tono slipper ny podkast

24. juni går teppet opp for podkasten «Spillelista».

Her møter podkastvert Guro von Germeten mennesker fra ulike deler av samfunnslivet til samtaler om hvordan musikk har formet dem, og hvilken musikk de liker, fremgår det av pressemeldingen.

– Vår podkastvert Guro von Germeten er Tono-medlem, låtskriver, artist og musikkforsker, og hun møter interessante mennesker til gode, dype og interessante samtaler om hva musikk betyr for dem. Lytterne kan glede seg til mange fine samtaler utover høsten, sier kommunikasjonsdirektør i Tono, Willy Martinsen.

«Spillelista» er Guro von Germetens første erfaring som podkastvert. Hun sier:

– Jeg har lenge vært fascinert av hva slags musikk mennesker liker, elsker og hvordan de knytter seg til musikk. Men også hvordan de bruker musikken i hverdagen, og bruker den til å bli den de er. Samtalene til nå har både vært rørende og morsomme.

«Spillelista» etterfølger Tonos tidligere podkast, «Lage Musikk», med Torgny Amdam. Og der «Lage Musikk» var 65 samtaler med de som lager musikk, handler «Spillelista» om de som hører på musikken til komponistene og sangtekstforfatterne fra hele verden – som Tono jobber for, heter det om nysatsingen.

Det er allerede gjort opptak med KK-redaktør Ingeborg Heldal, TV-personlighet Tore Petterson, visesanger, komiker og dramatiker Igor Dunderovic, sjeføkonom i NHO Øystein Dørum – og skuespiller Sven Henriksen.

Både politikere, kulturfolk, kunstnere og toppidrettsutøvere vil bli invitert inn i studio for å snakke om sitt forhold til musikk.