Samsung og TikTok lanserer ny musikkplattform ⋆ Kontekst

Notis

Samsung og TikTok lanserer ny musikkplattform

Samsung Electronics Co, Ltd. har inngått samarbeid med TikTok og lanserer StemDrop, en ny musikkplattform som gir TikTok-brukere fra hele verden muligheten til å samarbeide om å lage musikk.

StemDrop vil være tilgjengelig i TikTok-appen fra 26. oktober og skal gi musikkskapere en unik mulighet til å samarbeide med noen av verdens beste produsenter.

Først ut er Max Martin og teamet hans av låtskrivere, Savan Kotecha og Ali Payami. De slipper en singel på 60 sekunder eksklusivt på TikTok i forbindelse med lanseringen – laget for at vanlige folk kan mikse og dele sine egne tolkninger av sangen.

Enten brukerne ønsker å samarbeide med nye eller etablerte artister, kan de ta StemDrop til et nytt nivå ved å bruke for eksempel en Samsung Galaxy Z Flip4:

Ved lanseringen av Max Martins singel får TikTok-brukere også tilgang til de individuelle komponentene i sangen, som trommer, bassgitar og vokal, gjennom TikTok Sounds-siden. Drevet av Samsung, men åpen for alle brukere, gir StemDrop Music Mixer muligheten til å produsere sine egne versjoner av sangen.

TikTok-profilene Ari Elkins, Astrid S og Your Boy Moyo har blitt utnevnt til globale ambassadører for StemDrop og vil være vertskap for alt daglig innhold på @StemDrop-kanalen på plattformen.