Marcus & Martinus sikret seg finaleplass i Sverige ⋆ Kontekst
Notis

Marcus & Martinus sikret seg finaleplass i Sverige:

Vi følger planlagt løp

Lørdag ble det avgjort: Etter en delfinale i svenskenes svar på Melodi Grand Prix ble det klart at brødreduoen skal få teste ut låten «Air» i Friends Arena i Stockholm, når finalen avgjøres 11. mars.

Etter helgens seier i Lidköping, ankom duoen en etterfest til tonene av hitlåten sin, «Elektrisk». Men tiden som barnestjerner er forbi, og nå er et steg videre i popkarrieren sikret: Med finaleplass i svenskenes svært så populære «Mello».

Til pressen snakker de to om fremtidsplanene, som blant annet inkluderer nyskrevet musikk og turné i Europa.

– Vi har satt sammen en plan, og vi skal følge denne planen uansett hvordan det går i Melodifestivalen. Og så håper vi folk vil følge med og høre på musikken vår, sier Marcus Gunnarsen.

Duoen jobber blant annet med svenske produsenter, har kontrakt med et svensk plateselskap og jobber med et svensk PR-byrå, skriver TT. For selv om de fortsatt bor i lille Trofors i Nord-Norge, er Sverige blitt som et andre hjem for guttene.

– Stockholm er musikkhovedstaden i Skandinavia og vi jobber med utrolig dyktige mennesker. Så det er derfor vi jobber her, fortsetter Marcus Gunnarsen.

Paul Rey sto for det andre bidraget som fikk finaleplass etter tredje delfinale i årets Melodifestivalen.