Kathrine Synnes Finnskog fortsetter i Music Norway ⋆ Kontekst

Kathrine Synnes Finnskog fortsetter i Music Norway

Kathrine Synnes Finnskog har vært direktør siden opprettelsen av stiftelsen Music Norway i 2013, og har nå sagt ja til en ny åremålsperiode på fem år, fra 2018 og ut 2022.

– Jeg er veldig glad for tilliten jeg har fått. Jeg opplever at Music Norway i løpet av sine første fem år har etablert seg som en relevant musikkorganisasjon for et norsk musikkliv med internasjonale ambisjoner. Ambisjonen er å levere på de behovene, kunnskapen og nettverkene som er viktige for å skape internasjonale muligheter for norsk musikkliv, sier Synnes Finnskog til musicnorway.no

– For styret var det ikke tvil om at vi ønsket at hun skulle fortsette, og vi opplever at hun har vår, bransjens og departementenes tillit. Vi fikk et nytt styre i vår, og det har vært viktig for det nye styret å gjøre en reell vurdering av mulighetene og eventuelle alternativer. Her var løsningen enkel, men god. Vi ser også på fornyelsen av åremålet hennes som en tillitserklæring til hele staben i Music Norway, sier styreleder Leif Holst Jensen.