Hanne Mjøen: Musikk, dans og drama var svært viktig for meg ⋆ Kontekst
Artist Hanne Mjøen hadde trolig valgt annerledes karrierevei uten erfaringene fra musikk, dans og drama ved Orkdal videregående skole.
Artist Hanne Mjøen hadde trolig valgt annerledes karrierevei uten erfaringene fra musikk, dans og drama ved Orkdal videregående skole. Foto: Fabian Fjeldvik

Hanne Mjøen: Musikk, dans og drama var svært viktig for meg

Debatten om MDD-linjenes fremtid fortsetter. Uten musikk, dans og drama ved Orkdal vgs, ville artist Hanne Mjøen neppe valgt som hun gjorde.

Kommentar

Musikklinjen var en av plattformene for min musikalske utvikling. Den ga meg anledning til å være en del av et miljø hvor jeg fikk spille og utfordre meg selv sammen andre likesinnede. Det føltes godt med et praktisk avbrekk av denne typen i en ellers tung, teoretisk skolehverdag.

Les også: Orkdal vgs: Musikk, dans og drama reddet – for nå

Jeg møtte også mange av de jeg fortsatt samarbeider med, både i form av låtskriving til hverandres prosjekter og felles utgivelser. Jeg hadde for eksempel mest sannsynlig ikke jobbet sammen med Sturla (Fagerli Larsen) med låten «Kanskje du kan vær mitt Paradis» og EP-en «Som Ingen Andre» i norsk språkdrakt dersom vi ikke hadde møtt hverandre der. Erika Dahlen (IMERIKA), som jeg jobber med låtskriving til både mitt og hennes artistprosjekt, møtte jeg også der.

Linjen ga mersmak for meg, og gjorde at jeg ville fortsette med musikk etter videregående skole.

Hanne Mjøen, artist