4Sound opp igjen – med norske eiere ⋆ Kontekst
Ilustrasjonsfoto.
Ilustrasjonsfoto. Foto: Presse

4Sound opp igjen – med norske eiere

Det melder fagbladet Elektronikkbransjen. Bladet skriver at en gruppe bestående av tidligere eiere har kjøpt kjeden tilbake.

Til Elektronikkbransjen sier Magne Iversen at den norske delen av 4Sound-kjeden er tilbake på norske hender.

– Etter at butikkene har vært stengt i tre dager på grunn av varetelling, åpner de igjen imorgen. Inntil videre blir det drift i Bergen, Sandnes, Stavanger, Trondheim, de to butikken i Oslo og den på Gjøvik, mens vi i Tønsberg ikke har valgt å åpne igjen, sier Iversen, og legger til at det kan blir aktuelt å åpne igjen i Tønsberg seinere, men i andre lokaler.

– Dette har vært svært hektisk, og målet vårt har vært å sikre videre drift i butikkene så snart som mulig. Vi har lynraskt etablert selskapet Gitarhuset 4Sound Norge Holding AS (Gh4S AS), der Falck-familien i Trondheim, Jan terje Fosse som er tidligere eier av butikken i Bergen, Morgan Johnsen som også eier Morgan Instrument AS og jeg er inne på eiersiden, sier Iversen. Han var tidligere eier av Imerslund musikk i Oslo, som idag er 4Sound Schous plass. Iversen er også daglig leder i Gitarhuset Megastore Alnabru.

Iversen sier at det blir endringer i driften framover, og at 4Sound nå få eiere med lokal tilknytning og stor fagkunnskap, som har som mål å ta tilbake posisjonen som «en sterk samarbeidspartner for alle som har glede av å traktere et instrument».