Søk! Flere frister nærmer seg ⋆ Kontekst

Søk! Flere frister nærmer seg

Stipender, priser og støtteordninger – mange søknadsfrister nærmer seg. Sjekk hvilke her!

Trondheim Jazzorkester utlyser et arbeidsstipend for 2018/19. Stipendet er del av et talentutviklingsprogram, opplyser jazzinorge.no. Det er Midtnorsk Jazzsenter, Moldejazz, Sparebank1 SMN og Talent Norge som står bak stipendet. Prosjektet har en total ramme på én million kroner. Dette inkluderer urpremiere under Moldejazz, samt turné høsten 2019. Stipendiaten mottar et arbeidsstipend/komponisthonorar på 100 000 kroner for utviklingen av et nytt prosjekt. Enkeltkunstnere så vel som mindre band (maks trio) kan søke. Øvre aldersgrense er 35 år. Søknadsfristen er 2. mai.

2. mars er det søknadsfrist på flere av ordningene i Norsk kulturfond, blant annet arrangørstøtte, musikere og musikkensembler og kirkemusikk. 2. mars er også søknadsfristen til Det norske komponistfond.

I Fond for utøvende kunstnere (FFUK) nærmer det seg frist for å søke støtte til prosjekt, innspilling og reiser med kunstfaglig innhold: Onsdag 28. februar.

Music Norways reisestøtte for utøvere og opphavere har frist 1. mars. Samme søknadsfrist gjelder for Musikkutstyrsordningen.

Er du skuespiller eller danser kan du nå søke om ansettelse i Skuespiller- og danseralliansen. Fristen er 5. mars.

Midgard komposisjonspris er en ny pris for unge komponister, født 1993 eller seinere. Vinneren tildeles et diplom og en premiesum på 20 000 kroner. Verket utgis dessuten av Norsk Musikforlag, melder komponist.no. Søknadsfrist for å delta i konkurransen er 20. april.

Få tips til å skrive gode søknader her!