Lyden av «Kasko» klar – med Isah og Dutty Dior i spissen ⋆ Kontekst
Notis

Lyden av «Kasko» klar – med Isah og Dutty Dior i spissen

Låtene som blir å høre i den nye TV 2-serien «Kasko» skal fremme samme budskapet – om hvordan det er å få innpass i arbeidslivet som minoritet, og hvor bra ting blir om man kommer sammen og samarbeider.

Det skriver underholdningsmanagementet SDKT Entertainment om EP-en «Kasko», der artistene Isah, Dutty Dior, Bianca, Sli0h og ProllyNah bidrar. Også Arif gjester en av låtene, som har titler som «Boss Bitch», «Mister hodet» og «Bensin på bålet».

«Låtene er designet, produsert og fremført på en måte som skal fortelle og gjenspeile serien på dens høy – og lavpunkter. Sammen har artistene laget en unik og kreativ måte å fremme budskapet serien har», heter det videre.

I TV-serien «Kasko» møter seerne Jamal, som spilles av Jonis Josef. Han vil helst fordrive dagene med fest og moro med gjengen i kollektivet – til tross for at han snart nærmer seg 30.

«Når gjelden øker i takt med postkassenoiaen innser han imidlertid at han må få seg en ordentlig jobb, og lander til slutt en stilling som etterforsker i forsikringsbransjen», heter det i pressemeldingen fra musikkmanagementet – der Josef selv også inngår i stallen av artister og kunstnere.

Det er SDKTs husprodusenter Ifrapluto og Mads Brodin som har produsert EP-en, som slippes 25. februar – dagen før TV 2-serien har premiere. Den blir også å se på TV 2 Play.

«Kasko» er allerede nominert, som eneste norske serie, til en gjev pris under TV-seriefestivalen Series Mania i franske Lille 18. mars, meldte TV 2 nylig. Der presenteres den norske serien slik i teksten: «En slacker oppdager sitt talent for å avsløre forsikringssvindel i denne bitende, politisk ukorrekte satiren».