Kleveland ny styreleder i Oslo World ⋆ Kontekst
Foto: Lasse Fløde (presse)

Kleveland ny styreleder i Oslo World

Åse Kleveland er ny styreleder i Oslo World.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet som styreleder i Oslo World, og ser fram til å fornye kontakten med den globale musikkscenen sett gjennom festivalens øyne. Jeg har hele mitt liv vært opptatt av musikk, og da jeg på 60-tallet slo gjennom som artist, ble det starten på en mangfoldig musikalsk karriere, så vel som et sterkt samfunnsengasjement. Derfor er festivalens viktige arbeid i skjæringspunktet mellom musikk og politikk et område jeg er spesielt opptatt av, sier Åse Kleveland i en pressemelding. 

Det nye, påtroppende styret til festivalen består, i tillegg til Kleveland, av Cecilie Hellestveit, Wilfred Vuillaume, Thomas Talawa Prestø, Anne Moberg, Rob Waring og Maane Øvregaard Sillah.

Oslo World arrangeres fra 30. oktober til 4. november.