Kjersti Tubaas blir ny generalsekretær i Norges Musikkorps Forbund ⋆ Kontekst

Kjersti Tubaas blir ny generalsekretær i Norges Musikkorps Forbund

Forbundsstyret i Norges Musikkorps Forbund (NMF) melder at de har tilsatt Kjersti Tubaas som ny generalsekretær. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef for Kulturetaten i Oslo kommune.

– NMF utøver et svært viktig samfunnsoppdrag. Å jobbe med meningsfulle samfunnsoppdrag har alltid engasjert meg. Korps berører og betyr mye for mange. Det er en drømmejobb å få være med på å ta vare på denne verdien. Derfor søkte jeg stillingen som generalsekretær i NMF. Korps har betydd mye for meg i oppveksten, og har vært med å forme meg som menneske. Jeg gleder meg virkelig til å starte i stillingen 1. juni, og det er med et varmt hjerte jeg har signert avtalen, sier Kjersti Tubaas i en pressemelding.

Kjersti Tubaas er 50 år og bosatt i Bærum. Hun har bachelor fra musikkhøgskolen i Tromsø og Oslo, og er solistutdannet i Genève, Sveits, og har markedsføringsledelse fra NKS. Hun har en karriere som profesjonell musiker, og var i flere år rådgiver, produsent og kommunikasjonssjef i Forsvarets musikk, og salgs- og markedssjef for Norsk militær tattoo. I tillegg har hun i mange år vært styreleder i et lokalt skolekorps der videreutvikling og rekruttering står sentralt. I den perioden bygget hun opp, og ledet Hoslefestivalen.

– Kjersti har god og relevant erfaring og kompetanse til å ivareta generalsekretærfunksjonen i NMF på en god måte. Hun er motivert og faglig dyktig, og kan, gjennom attester, vise til gode resultater i sin arbeidskarriere. Hun besitter god forståelse for hva stillingen innebærer, kombinert med personlige egenskaper og en selvrefleksjon som passer godt til både utlysningen og arbeidsoppgavene som følger med stillingen, sier president Rita Hirsum Lystad i NMF i meldingen.

Tubaas skal ta over etter Karl Ole Midtbø og tiltrer i stillingen 01.06.2022.