Elin Aamodt slutter som daglig leder i Gramart. Marius Øvrebø-Engemoen overtar ⋆ Kontekst
NYE UTFORDRINGER: Elin Aamodt slutter som daglig leder i Gramart etter 13 år i lederstolen.
NYE UTFORDRINGER: Elin Aamodt slutter som daglig leder i Gramart etter 13 år i lederstolen. Foto: Charlotte Wiig

Elin Aamodt slutter som daglig leder i Gramart. Marius Øvrebø-Engemoen overtar

Elin Aamodt har vært leder i artistorganisasjonen siden 2007, men har hatt permisjon de siste to åra. Marius Øvrebø-Engemoen går nå fra å være konstituert til å bli fast daglig leder.

Elin Aamodt ble ansatt i Gramart i 2004, og tok over som leder i 2007. Under hennes ledelse har driften av Gramart blitt gjennomprofesjonalisert, skriver Gramart i en pressemelding.

Aamodt har de siste to åra hatt permisjon fra sin stilling, fordi hun har flyttet til Skrova i Lofoten med barna sine. Selv om det nå er naturlig for henne å gå videre til nye utfordringer, synes hun det er vemodig å slutte i en jobb som hun har vært så glad i:

– Det er ikke lett å ta farvel med en organisasjon jeg har hatt så tett innpå livet de siste 16 åra. Jeg er så glad i norsk musikk og i de hardtarbeidende norske artistene. De fortjener det aller beste, sier Aamodt.

Styret i Gramart uttrykker at de er svært glade for at Marius Øvrebø-Engemoen har takket ja til å fortsette som daglig leder.

– Siden han tok over som konstituert i juni 2018, har Marius de siste to åra vist seg som en svært kompetent leder. Han har i tillegg en unik juridisk kompetanse og erfaring som gjør ham velegnet til å lede Gramart videre, sier styreleder i organisasjonen, Ivar S. Peersen.