All Things Live kjøper underholdningsselskapet Stageway ⋆ Kontekst
Notis

All Things Live kjøper underholdningsselskapet Stageway

Nå går også Stageway inn under paraplyen til bookingbyrået og arrangørselskapet All Things Live.

Det danskregistrerte selskapet All Things Live kjøper nå Stageway-gruppen, som består Stageway Talent, Stageway Teater og Komon-Stageway, melder DN.

– Det er helt vesentlig at vi får være med i et selskap med høye vekstambisjoner. Ellers hadde vi ikke solgt. Vi har tross alt investert en ikke ubetydelig del av kjøpesummen i All Things Live, sier Knut Meiner, arbeidende styreformann og deleier av eventselskapet Komon-Stageway.

Stageway Talent, Stageway Teater og Komon-Stageway skal drive videre under samme selskapsnavn som tidligere. Ifølge pressemeldingen fra All Things Live er partene enige om ikke å oppgi kjøpesummen.

Der skildres det også hvordan det de siste årene har vært en sterk tendens mot konsolidering i bransjen – at små og mellomstore selskaper samles i større enheter. Eksempler er Live Nation, All Things Live, United Stage og FKP Scorpio.

Eier av All Things Live er det nederlandske aktive eierfondet Waterland, som ifølge DN for tiden driver med oppkjøp av flere selskaper i Europa. Waterland kjøpte i 2018 norske Atomic Soul med formål om å lage et nordisk konsertkonsern, som er dagens All Things Live.

I 2019 kjøpte All Things Live Stand Up Norge og humorscenen Latter.